9.3.2009

Pinkkiä pikkuiselle

Tuleva täti päätti terästäytyä ja tehdä jotain pientä veljen perheen tulevalle vauvalle. Kerrankin olisi jotain valmiina, vaikka oletettuun syntymäpäivään on vielä reilu kaksi kuukautta aikaa..

Näin pieni vaatekappale valmistuu nopeasti, paitsi jos sen tekee lähes loppusuoralle kolme kertaa. Kaksi ensimmäistä yritystä päätyi purettavaksi, kun muuten nätti lanka ei sopinutkaan, aina muka tuli liikaa läikikkyyttä tai hölmöjä värinvaihteluja. Päädyin sitten tekemään ihan yksivärisellä vaan ja pikkuiseksi piristykseksi muutaman reikärivin päälle kääntyvään etukappaleeseen
Ja on joo pinkki, vaikka tyttöjen jäljiltä nimenomaan tämän värisiä vaatekappaleita jo onkin. Tämän uudenkin kun kuvitellaan olevan tyttö. Muttakun.. tarpeeksi pehmeää lankaa (tässä Hjertegarnin Palino superwash-merinovillaa) nyt enää sattui olemaan kotona tämän väristä (kun ne liukuvärjätyt olikin ihan tyhmiä). Seuraava vaate tulevalle vauvalle on kyllä ihan toisen värinen, vaikka vihreä. Harkitsen taas Unoavan Gnu'n Supervauvan polvisukkia, vaikka ihan tarkkaan tiedänkin, että vaatteita vauvalla on jo nyt tarpeeksi pitkäksi aikaa.

Kietaisupaidan kiinnityssysteemi näkyy tässä takakuvassa (samoin kuin se, että ei tätä nyt sentään ihan viimeistelty vielä ole, ei edes höyrytetty :)) Pieni on kuitenkin ja pehmeä.
Martat kuulemma jakavat kaikille tänä vuonna syntyville vauvoille sukat, monetko (villa)sukat pieni vauva tarvitseekaan ??

Ei kommentteja: