20.7.2010

HerttainenApulainen 6 v -kummitusaskartelua

Synttärit olivat jo viime kuussa, mutta laitanpa tänne talteen millaiset olivat 6-v-synttäriaskartelut.

Ensin oltiin tehty ilmapalloista kummituksenmunia puhaltamalla niihin ilmaa ja liimaamalla suoraan pallon päälle Hesarinsuikaleita tapettiliisterillä.

Kun pallot olivat kuivuneet, niin niihin tehtiin reikä, jonka kautta sujautettiin kuhunkin munaan sopiva määrä karkkia ja pikkuyllätyksiä.

Reikä liisteröitiin sitten umpeen ja taas annettiin kuivua.

Pallojen pintaan liisteröitiin vielä munamaisuuden maksimoimiseksi (jotta saatoiin valkoinen, utuinen pinta). Hesari kun ei ollut uskottavuudeltaan ihan parasta mahdollista materiaalia. Parempi idea tosin olisi ollut maalata valmiit pallot vaikka sprey-maalilla, se olisi sujunut helpommin ja nopeammin.

Juhlissa näitä kummituksenmunia sitten etsiskeltiin pihalta niin kauan, että jokainen oli löytänyt omansa. Tässä vaiheessa vieraat jopa uskoivat tosissaan, että sateen jälkeen meidän pihalta löytyy kummituksenmunia vaikka muille jakaa... naamiaisten kummitusasut on jo heitetty kuumina ja hankalina pois päältä, mutta varsinainen haamujengin kokoontuminen täällä kyllä oli :) suorastaan pelottavaa sakkia.

Kaverisynttäreillä ja seuraavan päivän sukulaissynttäreillä oli vielä kummassakin yksi uusi kaveri käymässä, mutta tekohaamut rikottiin tarkoituksella, jotteivät jää häiritsemään uuden asuntomme rauhaa.
Vähän isompiin ilmapalloihin oli kanssa laitettu karkkia munien tapaan, mutta isommat oli tehty vanhasta lakanakankaasta
"hurjan" näköisiksi kummituksiksi. Näitä kummituksia roikutettiin narusta yläkerrasta ja tarkoituksena oli saada kummitus rikki. Ilo oli kova ja kiljumiset myös kun paperipallo hajosi ja karkit lensivät lattialle. Kummitukset kelpasivat piñata- aiheiksi vallan hyvin.

Kaverisynttäreillä oli tietysti kummitus-jätskikakkua, mutta tässä muistoksi myös kuva seuraavan päivän Littlest pet Shop- suklaakakusta (kuvat maalattu marsipaanilevyille ja joo myönnän, karkas vähän lapasesta tuo kiemuroiden teko) sekä sankarista (meidän oma muru, jo 6 v.)

Ei kommentteja: