15.7.2010

Takauma huhtikuusta

Huhtikuun saldo käsitöiden osalta oli täysi nolla.

Töissä oli ihan mahdotonta ja lisäksi päätimme "vahingossa" ostaa uuden asunnon ja muuttaa! Ilman mitään ennakkoajatusta! Tosin lähelle, vain 10 km päähän, mutta kuitenkin. HerttaiselleApulaiselle saatiin syksystä alkaen uusi päivähoitopaikka uuden kodin läheltä, menee sinne syksyllä eskariin. Voi raukan pahaa mieltä, kun ei enää näkisikään (ainakaan totuttuun tapaan) "poikiaan" Ottoa ja Matiasta tai hyväksi kaveriksi muodostunutta Hannaa.

Innostui sitten vähän, kun sai osallistua huoneensa sisustamiseen ja sai "oman" parvekkeen. Iloksi tilanne muuttui, kun naapuritalon Riikka ryhtyi heti kaveriksi ja heille sai mennä ihan yksin ja itse! aidan läpi :).

Balettikoululaisen kevätjuhlissa näin sievät pinkit perhoset hurmasivat.


Vaihdoimme siis kotia vanhasta rintamamiestalosta, jota oltiin remontoitu reilusti viime vuosina tällaisista tunnelmista

...ihan toisenlaisiin fiiliksiin, 15 vuotta vanhaan kivitaloon.Äiti "yllätti" painostuksen alla ja teki meille muuttokakun :) Kiitos paljon! Oli hyvää ja kaunis ja mukavasti ajateltu jne :) Eikö äiti olekin taitava. Päällä oli kinuskikuorrutus ja sisällä lemon curd'ia. Suorastaan sairaan hyvää!....joko äiti kehuminen riittää vai laitanko vielä jotain ? :) Olet ihana, pusu.

Ei kommentteja: