20.7.2010

Täydellisen ihanan lämmin kesä ja villalanka, mikä ihana yhdistelmä!

Täydellisen ihanan lämmin kesä ja värikäs villalanka, mikä ihana yhdistelmä!
Nämä sukat ovat kaikki kyllä tulleet tarpeeseen.
Ensin huomasin, ettei Herttaisella Apulaisella ollut lainkaan ehjiä, sopivankokoisia villasukkia, olihan ne tehtävä. Aiemmista pikasniikkereistä oli jäänyt Novita Nalle Kukkaketo Ruusu-lankaa ja ja kerä neuloontuikin nopeasti sukiksi. Tässä vielä päättelemättöminä, mutta kyllä ne nyt jo ovat ihan valmiit :) En vaan voinut vastustaa, kun tekovaiheessa mökillä osui silmiin ruusuinen torkkupeite. Prinsessalle alle ja ylle.

Mökillä tein seuraavatkin pikasniikkerit ja ne oli tarkoitettu ihan itselle yösukiksi (Novitan Tico Tico- lankaa), mutta Äiti jotenkin ovelasti (?) sai ne puhuttua itselleen. kun ei muka hänellä ole kuin yhdet ainoat yösukat ja niiden kotiinjäämistä pitää aina niin varoa.... haloo: monetkohan sukat olet viime vuosien aikaan saanut, kai niistä jotain voi öisinkin käyttää ??
Sinne menivät kuitenkin, mutta kostoksi annoin samantien päättelemättöminä, kun ei mökillä voinut päätellä.

Heti kotiintultua piti tehdä itselle uudet, niistä tuli ihan samanlaiset, paitsi 1/2 numeroa pienemmät kuin nämä. Värien vaihtuminen näyttää olevan tasan yhden koon 37 sniikkerin pituinen (52 s). Nämä on myös kuvattu mökillä iltaauringossa - päättelemättöminä ja höyryttämättöminä.

Epäjärjestykseen ja kaaokseen tottuneena en ymmärrä miten värien vaihtumisesta on tullut suorastaan pakkomielle, en voi nykyään ajatellakaan, että en katsoisi tarkkaan miten väri vaihtuu. tässäkin langassa vähänkään isommista sukista tulisi aivan eriparisukat - ja millaisia unia silloin näkisi ??? Nyt näkee hyvin värikkäitä ainakin.

Ja värikäs oli iltataivaskin tässä yhtenä iltana meillä kotona. Hyvin erikoista.

Ei kommentteja: