14.7.2010

Takauma helmikuusta

Helmikuussa käsi oli vieläkin kipeä, enkä oikeastaan innostunut ollenkaan mistään neulomisesta. Ettei taito kokonaan häviäisi, tein taas kerran Helmiksen pikasniikkerit. Nämä on itselle hieman suuret, mutta onkin tarkoitettu kaverille myöhemmin annettavaksi. Tätä Novita Nalle Kukkaketo Ruusu- väriyhdistelmää en vaan voinut vastustaa, se hyppäsi kaupassa koriin, vaikka kovasti olin ajatellut, että vanhoja lankoja on kertakaikkiaan käytettävä reilusti pois, ennenkuin saa ostaa uusia.

Helmikuussa kuulin myös HerttaisenApulaisen parhaan kaverin Oton tulevan isoveljeksi, joten tekaisin tällaisen kietaisupuseron tulevalle vauvalle. Tässä on lankana kummitäti H:n pussukoista löytynyt puuvilla-villalanka ja reunoissa vähän Viking Froya'a antamassa väriä. Myöhemmin tosin päätin antaa hänelle sittenkin jemmassa olleet pikkuiset supervauvan polvisukat, jotka olin tehnyt jo aiemmin. Tämä pusero on tehty samalla mallilla kuin eräs aiempi ja jopa koristeena oleva reikärivi on samantapainen, tässä versiossa reikärivejä on vaan enemmän.

No innostuin vielä kolmennenkin työn tekemään, näitä Katja Kvintuksen Minttumaareja olin tehnyt useamman jo aiemminkin. Tämä on tarkoitettu vihreästä kovasti pitävälle naapurillemme, joka niin-ihanan-oikeilla-sanankäänteillä on aina kommentoinut näkemiään tekeleitäni. Minttumaari on tuttu, mutta jos pari kuvaa kuitenkin..

ihan vaan yllästykseksi Pirkolle, kun on niin mukava.
 Neidiltämme lähti ensimmäinen hammas 14.2.


Helmikuussa oltiin myös Teneriffalla lämmittelemässä, paitsi että useimpina päivinä siellä oli myrsky ja viileää..

1 kommentti:

Sipi kirjoitti...

Mukava kuulla sinustakin pitkästä aikaa :)
Kivoja juttuja olet tehnyt, tuo Minttumaari on kaunis!